Vilken miss…

När klockan började dra sig mot fem i halv sex tänkte jag att det kanske var bäst att kolla schemat så det verkligen var klockan sex lektionen började. Det var det inte. Istället började jag halv sex. Yeah, fem minuter kvar. Jag blev bara en kvart sen och missade, enligt uppgift inte så mycket den första kvarten.

En bra föreläsning. Väldigt konkret med många bra tips om hur man jobbar med ämnen i en montessoriskola. Synd att föreläsningen inte var på engelska! Hade faktiskt sett fram emot det. Vet inte riktigt varför jag hade den uppfattningen från början. Det som är synd när man har såna här föreläsningar är att det känns så långt bort. I den här kursen har vi i och för sig en hel veckas praktik, men när man tänker att man faktiskt har nästan tre terminer kvar tills man kan börja jobba på riktigt blir man lite trött. Man får så mycket bra som man bara vill gå till jobbet och pröva redan dagen därpå. Visst, man kanske kan skriva ner och använda i framtiden, men det är inte det som är min poäng riktigt. Jag vill jobba, och jag vill göra det nu. Gärna i en motessoriskola, för det känns väldigt spännande just nu. I alla fall fall prova på.

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer om föreläsningen. Det var bra, men man var lite trött. Trots att man inte gjort något speciellt idag är man kanske inte som bäst mottaglig mellan klockan sex och åtta på kvällen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *