Vanlig söndag

Hade det varit söndag för ett halvår sedan hade det vankats paj vid det här laget. I och med flytten slutade dock jag och Ida med vårt pajbak. Det blev för onyttigt med allt smör var det någon som sa till Ida. Så vi slutade. Kanske vore det värt att ta upp nu igen. Ida har jobb konstant nu i två veckor, vilket innebär matlåda varje dag. Paj får det nog bli, helt enkelt.

I övrigt bjuder inte denna söndag på särskilt mycket. Vi har tvätt i maskinen och snart ska vi kicka igång middagen. Fläskfilé idag. Det låter ju som vi lever flådigt som få. Men det är bara tillfälligheter. Imorgon blir det tillbaks till snabblagad mat igen. Kanske vi ställer till med grillning någon dag i veckan. Dom har så fina erbjudanden på flintastek här på Coop.

Har även försökt komma på olika sätt för att locka fler hit att läsa. När jag ser på min besökarstatistik ser det förvånansvärt bra ut. Frågan är bara hur många av alla besökare som är jag. Förmodligen läser min mor och far endel. Men vilka mer är ni? Det är ju aldrig någon som postar några kommentarer. Så snälla, för min skull. Skriv någon till mig!

Idag bjuder jag på lite Anders Elowsson. Sångaren i Vienna Heat som släppte soloskiva förra året. Ni som inte sett videon till ”Main Street” får chansen här. Btw. är det jag som spelar trummor på låten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *