Utedag

Idag har jag varit utomhus mest hela tiden. Började dagen med en 2,5 timmar lång föreläsning utomhus i utomhuspedagogik. När man väl har en föreläsning i den här kursen är det ganska bra. Inte jättebra, men ganska bra. Och nu är vi alltså färdiga med alla föreläsningar i Reggio Emilia-kursen. Tre stycken har det varit och sen känner lärarna sig nöjda med vad det gett oss. Jag ser fram emot att såga kursen vid utvärderingen, och för en gångs skull verkar det som jag inte är själv med att vara kritisk! Helt fantastiskt!

Nåväl. Efter föreläsningen åkte jag tillbaks till skolan med Ricardo och några andra. Vi käkade mat och värmde våra frusna fötter och händer  inför litteraturseminariet. Det håller på just nu, och jag kanske är en dålig människa som struntar i det. När man väl har en schemalagd tid tid liksom. Istället för föreläsning valde jag att gå till lönekontoret för Malmö högskola och fixa med jämkningspapper. Jag kommer att få lön för min tid hittills i Näktergalen, och eftersom jag inte tjänar så mycket pengar varje år så tyckte jag att det verkade onödigt att skatta bort hälften av den lilla lönen jag får. Nu är det i alla fall fixat!

Efter en promenad hem sitter jag nu här. Åter igen frusen, fast inte just om händer och fötter. Nu ska jag värma mig med en av låtarna jag började få lite feeling för igår.

Tack för nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *