Tjejrock

Idag är Ida och jobbar. Då tar jag tag i den tjejrocklåten som jag borde gjort tidigare i veckan. Förhoppningsvis betyder ”a.s.a.p” att jag har lite tid till på mig för att få till en låt till den leaden. Jag gillar inte när det står ”a.s.a.p”. Det är lättare när man har ett datum en eller två månader fram i tiden att jobba mot. Då kan man planera sin skapande bra. ”a.s.a.p” blir så stressigt eftersom man inte vet om det blir för sent…

Termerna ”tjejrock” eller ”nu-tjej-rock” är kanske lite vaga. Tänk Avril Lavigne. Jag gillar inte att sätta genrestämplar på musik, men det är lättast att hitta på egna.

Hade hoppats på att få tag på Dan idag. Vi hade tänkt fortsätta vårt skapande i veckan, men han svarar inte i telefon. Ida jobbar iofs. resten av veckan, så det finns tid. Och vi har absolut ingen deadline att jobba efter. Det är skönt att ha ett ”eget” projekt vid sidan om leadsen.

För övrigt fick jag väldigt bra respons från läraren på min Jackson 5-pastisch ”Talk to you, Britney”. Otroligt roligt faktiskt! Han hade lite kommentarer på produktionen, men han kallade den ”nästan på proffsnivå” vilket värmer. Till mitt försvar skulle jag kunna säga att det var en låtskrivarkurs och ingen produktionskurs, och därav kanske man inte lägger ner dom där extra timmarna på produktionen. Men det tänker jag inte säga… Jag tar åt mig och njuter istället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *