Timbuktu & Damn!

Tyvärr missade vi Veronica Maggio igår. Ni vet hur det är när man är någonstans och har damer i sällskapet. Det ska fixas och donas in i det sista. Inget får glömmas, och helt plötsligt börjar hon spela… För en kvart sedan.

Hur som helst. Den konserten var inte superviktig. Men Timbuktu & Damn! visade sig vara det väldigt mycket. Det var verkligen hur bra som helst. Ja, förutom just… Timbuktu då. Har har jag väldigt svårt för. Men en sak är (ganska) säker. Damn! är sveriges svängigaste band. Blåsarna var helt fantastiska hela tiden. Och alla andra också.

Jag stod och funderade på under konserten hur det kommer sig att såna (förmodligen) väldigt skolade musiker väljer att spela i ett band bakom en liten hip-hopare istället för att sitta och tjäna goa pengar i någon orkester någonstans. Samtidigt förstår jag dom, och tycker givetvis att dom valt rätt. Dom har lämnat den skolan som skolade dom!

Jag vet att jag sett Damn! ensamma som band på Arvikafestivalen för något år sedan. Det var inte sådär bra, så Timbuktu kanske har en viss funktion. Eller så har dom helt enkelt blivit bättre! Ge mig Damn! så jag kan veta säkert.

Idag är det egentligen bara bob hund som är utav intresse. Fast bara mest för att jag struntade i dom på Arvikafestivalen ”bara för att jag de nästan garanterat skulle komma till Malmöfestivalen, och att jag kunde se dom där”. Så nu får jag väl göra det då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *