Till ända…

Då var den arbetsdagen till ändå. Jag har åter igen överträffat mig själv (enligt mig själv) och varit ganska aktiv, även i de obekvämaste situationer. Jag har inga konkreta exampel som jag hade efter förra veckan, men jag tycker ändå att jag skött mig bra! Eftermiddagen ägnade vi åt arbetsplats-träff, men det är väl sånt man får vänja sig vid om man ska bli (förskole)lärare. Allt som diskuteras kanske inte känns väsentligt, men vi berörde nog vissa viktiga punkter.

I övrigt är jag helt slut. Det var söndag igår, och det innebär ju att man vänt på dygnet, åtminstone lite. Kanske därför jag känner mig så sliten då? Började klockan åtta imorse, vilket betyder att jag gick upp ungefär tjugo minuter i sju. (Hade jag bott kvar i Rosengård hade jag haft ungefär 3 minuter till min praktikplats). Hem kom jag strax efter klockan fem. Imorgon blir en lite kortare dag, men å andra sidan måste jag direkt när jag slutat åka till Lund där jag ska hålla i veckans gitarrlektioner. Jaja, den här veckan är det bara att härda ut, trots att man har sjukt mycket att göra. Nästa vecka är ”ledig”, så då får man ta igen sig lite.

Imorgon ska jag ta med Pers bok ”Så gör prinsessor” och läsa för barnen. Det blir börjar för projektet jag förmodligen ska göra på förskolan. Jag har inte planerat ett dugg än, åtminstone inte på pappret, men jag har vissa idéer hur man kan arbeta vidare med böckerna. Första steget blir i alla fall att läsa första boken!

En annan trevlig prinsessnyhet är att vänta, men jag avvaktar lite tills jag vet mer.

Tack för nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.