Smoothie-orgie

Det är svårt det där med att komma i synk när det gäller mattider. De dagar Ida jobbar är det extra svårt, för ibland får hon inte käka lunch på jobbet. Då måste hon äta direkt hon kommer hem, och har jag redan käkat när hon kommer så blir ju jag hungrig några timmar efter att Ida kommit hem. Och då är såklart inte hon särskilt hungrig. Ni fatta? Det blir en jävla röra ibland helt enkelt.

Idag fick jag den briljanta idén som förhoppningsvis kommer lösa våra tidsproblem. Smoothies! Kan man kalla det mat? Kommer man bli mätt? Hur som helst. Frukt är inte så värst dyrt och jag har faktiskt en mixer, så kanske kommer just smoothies bli lösningen. Först frukost, och någon timma senare blandar man ihop en nyttig fruktdryck och håller på så sätt borta matsuget så man kan äta en fin synkroniserad middag tillsammans senare under kvällen. Detta är min tes. Jag måste experimentera lite redan nu så jag kan testa den fullt ut imorgon. Om Ida ska jobba imorgon vill säga.

När jag kommit på vad som är min grej i smoothiesväg lovar jag att publicera detta här, och kan kanske inspirera någon annan till att försöka. Har man en mixer som bara står, som jag har, kanske den kan komma till användning så och då. Samtidigt som man får i sig lite frukt. Något jag sällar äter.

Dags att flytta mig själv ut till köks-labbet!

Bonus: (länkar öppnas i nya fönster)
Frisk och ung med C-vitamin
smoothietips.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.