Skrivare

Dagen hittills har inte varit vidare aktiv. Ida åkte ner till stan och fikade med Reakar, som alltså är en av de vi skulle haft på besök här, och jag åkte till Net on Nets lagershop här i Malmö och köpte en ny, och ganska billig, skrivare. Det är så krångligt att behöva flytta runt filer till Idas dator varje gång någon låttext ska skrivas ut och så. Dessutom var det scanner, kopiator och allt annat sånt bra på den. Man vet aldrig när man behöver det!

Ikväll blir det Melodifestivalen, och jag tror att vi ska iväg till en av Idas klasskompisar för att se den. Förra veckan kollade vi på nätsändningen Live på svtplay, vilket funkade överraskande bra.

Ja, mer spännande än så blir nog inte dagen. Men imorgon kanske Rakel kommer hit och sjunger in soul-låten jag skrev om för några veckor sedan. Jag har äntligen gjort färdigt texten, och får jag den färdig imorgon blir det den sjunde låten den här veckan. Nu tror jag inte att det är något förlaget kommer vara intresserade av, men den kommer i alla fall hamna här på sidan. Är riktigt nöjd, än så länge!

Nu ska jag göra något annat. Vet ej vad. Trevlig lördagkväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *