Skapande

Idag har jag suttit och pysslat med diverse låtar. Bland annat de två låtarna som är tänkta till Japan. Den jag tyckte var bra igår är fortfarande svinbra, och den jag var osäker på börjar falla på plats mer och mer. Det saknades lite små-slingor här och där, men nu känns den tjockare och tightare – vilket jag gillar! Det är två danslåtar, med lite olika inslag, så instrumenten är ganska elektriska eller vad man ska säga. Förutom att det är akustisk gitarr på båda. Men den har jag faktiskt fejkat i de här låtarna. Brukar aldrig göra det annars, men eftersom jag är lite osäker på tonarten så kändes det faktiskt som ett alternativ.

Med Logic 9 fick man med fyra projekt från stora artister. En av låtarna var ”Space man” av The Killers. En helt fantastisk produktion när man kollar igenom projektet! Och faktiskt innehåller även den en hel del fejkade gitarrer. Bland annat en akustisk gitarr som är spelad på ett keyboard.

Jag har även pysslat med diverse prinsesslåtar. Det känns som jag ligger lite efter där, samtidigt som det inte hänger bara på mig. Mailar hela tiden fram och tillbaks med min morbror med nya idéer och förslag på hur man går vidare med låtarna. Just nu känns det inte som man kommer hinna klart till deadlinen, men det kanske tar fart! Bara man har ett spikat datum för sånginspelning ska det nog gå vägen! Man behöver lite press på sig för att kunna prestera.

För övrigt ställdes dagens sångsession in på grund av sjukdom. Vi försöker igen på torsdag förmiddag. Kanske kommer det upp en ny låt då istället!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *