Sista dagen

Idag är det sista dagen min reklamfilm går på TV. Eller, nästan. Den kommer gå typ två gånger efter klockan tolv inatt, men det räknas nästan som idag. Hur som helst känns det väl som detta är sista gången den kommer gå? Att den ens gjorde comeback nu i februari var en stor överraskning för mig, och det har varit otroligt många besökare hör och kikat in. Nu undrar jag bara vad jag ska göra som ett sista försök för att hålla alla dessa kvar. Ge mig tips! Det ser så tråkigt ut i statistiken när man kommer till insikt över att alla besökare enbart kollade in här på grund av en reklamfilm på TV och sen aldrig kom åter. För det var ungefär så det var då i december. Kanske fångade man upp några enstaka, men annars var allt ”som vanligt” igen.

Å ena sidan vill jag inte skriva för besökarnas skull heller. Jag har inget behov av att skriva om något annat än mig själv (ego), och om det inte är intressant nog får jag tacka för mig. Vissa kan helt klart komma undan med det. Jag tänker inte ta några exempel, men för den som vill ha det kan man ju alltid kolla in bloggtoppen och se vilka som ligger i topp, och vad de skriver om.

Hur som helst. Tack för att Du tog dig tid i alla fall, och tack för att du läser vad jag skriver just nu. Du får mer än gärna komma tillbaka!

Om någon vill tipsa om hur jag ska göra den här bloggen mer intressant utan att ändra bloggens tema (ego) är det bara att lämna en kommentar.

Tack för mig, just nu. Hörs senare!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *