Sista dagen

Idag var sista dagen på praktiken på LMG. Det har varit bra, och det enda negativa är att det var så kort. Jo, det fanns väl mycket som kändes sådär, men det är bara till följd av att man var där för kort tid. Som jag kanske nämnt tidigare är jag inte riktigt den som första gången bara glider in och tar över. Jag vill sakta men säkert glida in i lärarrollen. Och fyra dagar med olika lärare inbjuder inte dirkekt till detta. Jag fick i alla fall ta lite ansvar på några musiklektioner, vilket jag tyckte gick ganska bra.

Idag var jag hur som helst på lågstadiet. Otroligt sköna och duktiga barn! Hela dagen ägnades åt temat stenålder i diverse olika stationer. En timma spenderades på varje station. Uppgifterna varierade mellan att tillverka en egen lerkruka till att lyssna på en berättelse från stenåldern (eller snarare om stenåldern). Kul att ägna en hel dag åt samma sak. Fast det kanske är det som är montessori?

Så, här slutar inläggen från praktiken. För den här gången. Jag hoppas på att komma tillbaks, även om jag inte tror att det kommer bli fler praktiktillfällen på just LMG. Jag har hört det ryktas om två veckors praktik i Reggio Emilia-kursen. Det ska såklart också bli spännande att sätta sig in i!

Fast mest av allt vill jag bara jobba och tjäna lite pengar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.