Riktigt kall

Nu är jag precis hemkommen från fotbollen. Det blev 1 – 1. Jag vet inte riktigt vilket lag jag hejade på egentligen. Jag tyckte bara det var kul att vara där. Synd att det inte blev fler mål. Mål är roligt! Det var också trevligt att träffa mitt barn för första gången, äntligen. Självklart var det lite tystlåtet men vad kan man förvänta sig första gången man träffar någon på det sättet. Det kommer nog lossna snart. En träff i veckan i några veckor sen är vi nog ganska tighta.

Jag tog helt klart fel jacka på mig i alla fall. Hade inte räknat med att det skulle vara så kallt ute. Synd att jag köpte jackan för så kort tid sedan. Jag har ju knappt hunnit använda den, och nu är det dags att plocka fram det tyngre artilleriet med vinterjackor. Inte för att jag har någon riktigt vinterjacka, men åtminstone varmare jackor än den jag hade på mig idag.

På vägen hem från fotbollen stannade jag och Ida till vid Entré och käkade på Burger King. Lunchen idag uteblev, så vi var riktigt kalla och hungriga. Att försöka laga något vettigt hemma kändes för avlägset. Ikväll är det ”Ensam mamma söker” som gäller. Så fort det kommit upp på TV3-play såklart. Tv är sjukt ute.

Trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *