Reggio – omexamination

Samma dag som jag fick reda på att jag var underkänd i Reggio-kursen pratade jag med en utav lärarna och fick då reda på att preliminärt datum för omexamination var den 20:e februari.. Detta var dock inte bestämt eftersom det inte var helt klart i vilken form denna omexamination skulle ske. Idag, sådär två dagar innan det datumet tyckte jag det var dags att höra av sig och fråga om det skulle bli någon omexamination detta datum, och i så fall i vilken form det skulle bli. Som första svar fick jag ”Fråga *********”. Detta gjorde jag. Jag frågade såklart varför de inte hört av sig, och deras svar på det var att ”Vi trodde att du hade anmält dig till omtentamen”. Jahaja, tänkte jag. Blir så sjukt förbannad när jag tänker på det! Varför kunde de inte bara hålla sitt ord och vänligt informera i god tid om vad som gällde när de lovat att göra just detta?

En vecka innan tillfället skulle man anmäla sig, men eftersom det var en hemtenta kommer jag få göra den ändå. Tråkigt när man får ett sånt otrevligt bemötande av folk, och att de inte kan hålla det de sagt. Det var visserligen inget nytt eftersom man fått liknande lite halvtomma svar när man mailat och frågat om saker under kursens gång. Man ger upp efter ett tag och inser att det är ganska hopplöst att försöka.

Hemtentan kommer hur som helst att löpa över några veckor (har jag luskat reda på nu), så det ska nog vara genomförbart. Jag har pratat med en kursare och ska låna alla böcker jag behöver från henne, vilket är riktigt skönt. Inga biblioteks-reservationer och ingen väntan. Hur bra som helst! Något positivt i all röra runt mig och Malmö Högskola just nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *