Rastlös

Just nu sitter jag mest och gör ingenting. Det finns hur många låtskisser som helst som jag skulle vilja ta tag i. Jag har lyssnat igenom nästan allihop (och det är en väldig massa) men inget känns aktuellt för dagen. Det svåraste tycker jag är när man tänker sig att skriva för en tjejröst. För allra helst skulle man vilja sätta en perfekt tonart som funkar asbra för de flesta tjejer att sjunga i. Jag känner inte att jag har nog koll för att kunna göra det utan att testa med en tjej först, och det känns inte helt bra att ringa hit någon för att testa en låt när det typ tar fem minuter när personen i fråga väl är här!

Någon som har några sköna tips på hur man ska göra det själv eller hur man ska tänka? Jag önskar att jag kunde fråga Ida, men hon vägrar verkligen att göra det.

När man väl är inne på ämnet kan jag påminna igen om att jag alltid är intresserad av att hitta sångare. Både killar och tjejer. Så bor du i krokarna runt Malmö och vill testa att komma hit och sjunga lite kan du bara höra av dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *