Rasten

Idag har jag sån fruktansvärd hosta! Vaknade imorse och kände mig trött men friskare och renare i halsen än på flera dagar. Efter några timmar började det rossla till riktigt ordentligt dock. Var tvungen att gå ifrån barnen en stund och sätta mig i ett angränsande rum för att få ur allting. Det fick jag visserligen inte, men det blev lite bättre i alla fall. Ska gå och köpa sån där Noskapin eller vad set heter. Slemlösande och bra mot hosta. Kanske även funkar till vårt lite tilltäppta rör i badkaret…

Och nu sitter jag alltså på rast. Har precis varit ute med alla barnen och det där med varma kläder vet jag väldigt lite om. Att gå från en punkt till en annan kan jag lätt klara med min mundering, men att stå utomhus en hel timma och ”vakta barn” blir för mycket. Ett par ordentliga skor hade underlättat.

Under eftermiddagen ska vi på process-stödjarmöte. Vet inte riktigt vad det innebär, men det lär ju visa sig. Ikväll ska det även vara arbetsplatsträff, men den hoppar jag över. Det finns annat att göra hemma. En omtenta exempelvis.

Jaha. Nu ska jag njuta lite av rasten innan det blir pannkaks-mellanmål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.