Promoe

Dagens första konsert blev Promoe på Stortorget. Det var bra, inte mer än så. Kul att han hade live-band med sig, även fast Timbuktus Damn! satte ribban ganska högt redan i lördags. Promoe hade mer avskalat band bestående av fyra personer (gitarr, bar, trummor & keyboard) samt en tjej som var med och fyllde i hans rap på vissa ställen. Förstod inte riktigt vad hon gjorde för nytta, men men. Tyckte också att det saknades lite låtar. Visserligen hade han bara en timma på sig, men det känns ändå som han missade många bra från plattan. Lite av en besvikelse, även fast det var ganska bra.

Dagens andra konsert var Familjen. Inget nämnvärt. Alla bakgrunder var ju förinspelade, så han behövde bara fylla på med sin halvdana sång. Monotont, som det ska vara. Bättre på skiva säger jag…

En annan grej som störde mig otroligt under konserten var att det var någon i publiken som stod och skjöt fyrverkeripjäser. Inte okej! En sak man måste ge Arvikafestivalen (och många andra festivalen) cred för att att dom har baske mig koll på säkerheten!

Sist såg vi några minuter på Malmö symfoniorkester som spelade bakom lite olika sångare. Först ut var Christian Walz. Ljudtekniker lyckades glömma bort sångmikrofonen, och när inte det fixades under de första tre låtarna (de två andra låtarna framfördes av Tingsek och Pauline) promenerade vi hemåt istället.

Och nu blir det till att avsluta kvällen och malmöfestivalen på lämpligt vis här hemma. Bara jag och Ida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *