Pingis!

Nu sitter jag på bussen hem från Lindängen där jag träffat mitt mentorsbarn. Tanken var att vi bara skulle ta en trevlig vandring genom området tillsammans. Men eftersom han kom och mötte mig direkt från fritidsgården föreslog jag att vi skulle gå tillbaka dit och hänga. Jag misstänkte att det fanns pingis…

Givetvis fanns det pingis och det är vid pingisbordet jag spenderat mina senaste två timmar. Riktigt roligt! Sist jag spelade pingis var på arvikafestivalen 2006 när vi spelade där med bandet. Vi bodde i kvartersgården hemma där det finns ett pingisbord. Jag minns också att Anders slog sönder mitt fina racket. Detta glömmer jag inte i första taget eftersom han inte ersatt det!

På fritidsgården spelade vi också fussball-spel vilket slutade 1-1 i matcher. I pingisen var det också ganska jämt även fast vi inte räknade poäng.

Fick också samtal från reklambyrån som meddelade att bivisningen skulle bli på dagen och inte alls på kvällen som de sa igår. Jag tvekade och de sa att de skulle försöka få till det på en helgdag istället. Man kan ju inte räkna med att folk tar ledigt från sina jobb för att hänga med och kolla på en 30 sekunders reklamfilm. Inte ens för min skull.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *