På plats

Nu är jag redan på plats på LMG. Har käkat en bit av Idas hemgjorda pizza från i helgen (när det nu var) och nu sitter jag mest och väntar. Jag har lite att göra, typ kopiera upp papper oh sådär. Men eftersom jag inte börjar förens om en timma känner jag mig inte vidare stressad. Faktum är att jag inte ens känner mig särskilt nervös inför lektionen! Helt fantastiskt! Men det är ju en timma kvar, som sagt. Det kanske kommer senare.

Föreläsningen idag var för övrigt ganska bra. Det handlade om utvecklingssamtal. Kanske att man vill ha lite mer praktisk erfarenhet, men för en gångs skull kändes det som att det som sas faktiskt var vettig och att det är något man kan ha nytta av! Synd bara att utvecklingssamtalen rent tidsmässigt är en ganska liten del av yrket. Tänk om alla föreläsningar kunde vara så bra!

Varför jag är så tidig på LMG är för övrigt för att det bara var jag och Jessica i skolan. Jag hade räknat med ett litet gruppmöte, men det kändes ganska meningslöst att ha möte på två personer. Det får vi ta någon annan dag. Synd för dom att de missade den bra föreläsningen bara!

Nu ska jag kanske se till att göra lite nytta. Kanske. Snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *