Om gårdagen och dagen

Först en lite mer utförlig redogörelse om våra åtaganden under gårdagen. Vi hoppar direkt till kanal-trampningen eftersom det inte finns särskilt mycket att säga om falafeln.

Ida har länge velat hyra trampbåt och se sig om i Malmös kanaler. Tur var väl att Reakar och Johannes var sugna på lite sightseeing. Då blev det dessutom billigare att hyra båten, eftersom man betalar per båt. Ungefär halva kanaler var något att se, men sen var det ganska mycket byggarbetsplatser och tråkiga delar. Man skulle ha bytt riktning och åkt tillbaks efter ungefär halva. Med facit i hand…

Johannes hade med sin feta kamera. Så det finns lite bilder från turen här!

Anna Ternheim var precis som på Arvikafestivalen. Och då menar jag precis… Hon hade precis samma manus till mellansnacket. Och då menar jag precis samma! Haha… Vi stannade hela konserten, men inte för vår skull.

Kvällen avslutades på ölkafeet där vi åt en bakad potatis och drack en bira. Sen blev det till att promenera hem och lägga sig i någorlunda tid.

Idag är det egentligen bara en sak som gäller. Och det är Salem Al Fakir som spelar med operaorkestern på Stortorget. Det ska bli riktigt fett!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.