Nya pojke-fröken har fått svans

Idag har min handledare varit ledig. Det har dock inte jag varit, men det har gått bra ändå. Jag känner att jag växer i rollen, och då vågar jag gå in och ta mer anvar också. Annars tycker jag det är en säkerhet att handledaren är där och styr upp om det skulle gå utom kontroll. Det känns dock som de flesta barn har accepterat mig som sin nya fröken och lyssnar ganska bra på vad jag har att säga.

Problem blir det dock när det kommer till de få som inte har accepterat mig riktigt. De kan man säga till hur många gånger som helst, när de gjort något elakt, utan att få något gehör över huvud taget. Det kommer väl lossna det med så småningom antar jag. Men det känns jobbigt när man inte kan lösa en konflikt. Vissa har tagit till sig mig mer än andra, helt klart. Jag har två små flick-svansar efter mig nästan hela tiden. Men jag försöker undvika att bli en lekfarbror som bara lyfter runt och busar med alla som vill… Man får försöka att ge alla ungefär samma uppmärksamhet, även om det helt klart är något jag måste öva mer på. Man blir så lätt bekväm och har kontakt med de som själva söker den.

Nu är jag i alla fall på väg till Lund för att hålla i veckans gitarrlektioner. Det var två veckor sedan sist, och kanske har de glömt allt jag redan försökt lära dem.

För övrigt ringde de från LMG imorse och ville ha in mig som vikarie under dagen. Synd att jag har praktik så jag inte kunde ta den möjligheten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *