Nöjd

Som ni kanske förstått av gårdagens korta inlägg är jag inte helt nöjd med hur Melodifestivalen slutade. Anna Bergendahl vann med sin ”This is my life” som bland annat Bobby Ljunggren skrivit. Och som jag nämnde igår är det kanske det som är mitt problem med låten. Han gör såna ballader på löpande band, och när det är Sanna Nielsen som sjunger känns det okej. Men Anna borde kunna göra något mer eget. Något som är mer ”henne”.

Själv röstade jag på Darin, och det såg ganska bra ut för honom en stund i början. Sen såg det bra ut för Salem al Fakir istället, men det gick ju inte heller vägen. Jaja. Det ska bli spännande att se hur det går för oss i Oslo. Kanske går det vägen, kanske inte.

Efter Melodifestivalen kilade jag upp till Mässingshornet och kollade när Martin och hans andra band Viberaft spelade. Det var sjukt kul att träffa Martin igen. Trots att vi bor i samma stad, och har gjort det i över två år, ses vi nästan aldrig. Tråkigt! Men det är kanske dags att göra något för att ändra på det.

Idag har jag varit på bio med mitt mentorsbarn. Vi såg den filmen om Percy Jackson och åskviggen. Ganska okej film, fast jag hade nog aldrig gått och sett den på bio om jag inte hade haft 12-årigt sällskap.

Nu är det dags att laga mat och fixa lite matlådor till veckan. Ingen gratis mat längre, som jag fått varje dag på praktiken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.