Mot Göteborg

Sitter nu på tåget till Göteborg. Där ska jag få träffa Ida och Timo igen efter två dagar utan dem. Det är inte så ofta vi är ifrån varandra. Vi håller ihop liksom.

Jag antar att det idag blir den första av några julaftonar. Eller om jag och Ida ska skjuta på vår jul också för att slippa sprida ut julen på så många platser och dagar.

Imorgon bär det i alla fall av till Arvika. Det känns som det har sjukt längesedan, vilket det också var. Jag har ju faktiskt inte varit i Arvika sen festivalen i somras. Och då var ju inte stan som den brukar. Eller, den var som den brukar med 15000 extra invånare. Gillar Arvika mest på sommaren, så under lilla ledigheten nu får man fokusera på att träffa så mycket gamla kompisar och familj man orkar med. Semester är det väl inte tal om för det känns som det var riktigt längesedan man hade en riktigt tung vecka i skolan. Det kanske blir julen som blir tung. Fast det tror jag inte. Ser riktigt mycket fram emot julen i år!

Hur som helst så verkar mitt tåg vara i tid trots ”snökaoset” som just nu råder i landet. Fantastiskt att hela Skåne stannar. Sjukt ändå med tanke på att vi bor i Sverige.

Köpte förresten nobelprisvinnarboken ”Hjärtdjur” av Herta Muller till tågresan. Inget bra val för mig…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *