Montessori och oväder

Idag är Montessorikursen inställd. Det är för dåligt väder ute, och eftersom det är många som åker från både det ena och andra stället (bland annat från Falkenberg) så beslutade Bodil att det var bättre att vänta ut vädret. Och förhoppningsvis blir vädret bättre snart, för just nu är det riktigt illa! Det är i och för sig inte så värst kallt ute, vilket är skönt, men snön yr från alla håll och kanter. Inte bra! Snön som just hade försvunnit!

Ida har stuckit iväg på Näktergalen-handledning, och jag sitter här ensam hemma. Jag tar tillfället i akt att kolla på Maria Montessori-miniserien som snart försvinner från SVT play. Det ska bli spännande att se, trots att det är ett drama och kanske inte säger så mycket om det som intresserar mig. Nämligen pedagogiken.

När jag kom hem från skolan satte jag mig direkt med elgitarren och började skissa på lite små riff som man skulle kunna använda till Prinsesslåtar. Om man lyssnar märks det nog att jag lyssnat endel på Elvis Costello de senaste veckorna. Det blir ganska ”hårda” låtar för att vara barnlåtar. Men ska man sticka ut ska man göra något sånt! Det ska bli sjukt roligt att se hur det blir när det är klart! Som alltid… Det är en lång väg dit man vill.

Nu är det dags för mig att rikta min uppmärksamhet mot TVn en stund!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *