Möllevångsfestivalen dag 1

Redan när jag parkerade cykeln vid Möllan på väg till festivalen visste jag att det skulle bli svårt att hitta den på hemvägen. Men eftersom cyklar har en tendens att försvinna ganska snabbt i den här staden tänkte jag att jag inte skulle parkera den precis vid Möllan där det var som mest folk. Och mycket riktigt fick jag leta lite när jag skulle hem, men jag hittade den ändå relativt snabbt!

Mellan cykelparkering och hemfärd hann vi med massa saker. Bland annat hookade jag upp med Dan och hans gäng vid ljusrondellen. Där fanns en liten del av gräsmattan som var ledig. Jag träffade lite nytt folk och hade det väldigt trevligt. Kvällen avslutades på Debaser där även Ida och hennes besökare mötte upp. Det var väldigt roligt! Stod och pratade hitskapande med en av mina nya bekanta och fick försvara hantverket endel. Tillslut såfick jag över honom på min sida (tror jag). Bra så!

Sjukt mycket folk i rörelse! Till skillnad från Arvikafestivalen så fick man zick-zacka sig fram för att komma någonstans. Både på gatorna runt Möllan och på Debaser.

Ikväll blir nog ganska mycket en repris på dagen. Då ska Idas Malmö-kompisar också hänga med ut. Då brukar det bli Debaser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *