Mina mål

Som vanligt är jag sjukt sent ute med att skriva mina mål för praktiken. Jag kände att jag behövde åtminstone se hur förskolan såg ut och ungefär vilka barn jag skulle ha hand om innan jag började planera för vad jag ska sätta upp för mål till mig själv. Inte helt orimligt eller? Förskolan är ju trots allt en väldigt ny erfarenhet för mig. Innan jag började på utbildningen (mot förskola så, såklart) så hade jag faktiskt inte varit på en förskola sedan jag själv gick där. Om jag ens gick förskola. Osäker faktiskt…

Hur som helst har jag nu börjat sätta upp lite mål för mig själv. Jag är ganska nöjd med vad jag skrivit än så länge, men mitt tvivel är att min mentor tycker att det är för grundläggande mål. Nu vet jag såklart inte att hon kommer tycka det, men jag känner själv att de är ganska grundläggande. Och vilken nivå ska man lägga det på när man för första gången ska göra praktik i en förskola? Jag känner själv att jag måste börja från början och lägga en grund. Viktigt för mig, men kanske inte lika viktigt för den som ska sätta mitt betyg.

Dagen kommer jag nog ägna ganska mycket åt skolarbete. Prinsessgrunderna är i princip färdiga, så nu återstår bara text och sånginspelning. Jag har några låtar jag tänkte skicka till förlaget också, men eftersom min röst inte är helt bra för tillfället kanske det får vänta till ikväll eller en annan dag.

Nu ska jag i alla fall se till att jobba lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *