Min vän Nalle

Jag brukar inte logga in på msn så ofta nuförtiden. Det senaste året har rent utav varit ganska msn-fritt! Idag loggade jag i alla fall in för att se vilka som fortfarande hängde där. Fick mig ett riktigt långt trevligt samtal med Nalle, som är en av mina gymnasiekompisar. Vi spelade i band och härjade runt i tre schysta år i Arvika. Nuförtiden blir det inte så ofta, och när man väl pratar finns det endel att säga. Trevligt! Det gör jag gärna om!

Nu har jag dessutom fått lite mat i magen, och därav har humöret blivit lite bättre. Jag var lite bitter innan när jag skrev om allt jobbigt. Det känns lite lättare nu, även om det finns mycket sanning i det jag skrev. Skolan förföljer mig var jag än går!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer men jag och Ida kommer nog hänga på diverse internet-tv-sidor för att kolla in senaste avsnitten av söndagsprogrammen. Ensam mamma söker, och Mannen under trappan blir det åtminstone. Det senare av de två blev en liten spontan överraskning när jag klickade runt utan aning på svtplay. Ska bli spännande att se hur det fortsätter! Kul att se lite svenska skådespelare som vet vad dom håller på med till skillnad från ensemblen i Andra Avenyn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.