Min tur!

Jag har nämnt tidigare att vi i vår familj fyller år väldig tätt inpå varandra. Idag är det min tur! Klockan 23:36 (eller så) är det 24 år sedan mor och far var på BB i Karlstad och fick lille Johan. Fan va tiden går! Inte för att jag minns något från just den dagen, men mycket annat har hänt sen dess, och vissa saker känns otroligt långt borta.

Det blir inte så mycket firande idag. Inte födelsedag i alla fall. Eftersom det är nyårsafton också, så lär det ju bli någon slags fest ikväll. Exak vad vet vi inte än, men vi är i alla fall på tåget ner mot sydligare breddgrader. Födelsedagsfirandet fick vi överstökat igår och delvis i förrgår när jag fick den första presenen från Ida. En låt hon hade skrivit ny text till och spelat in tillsammans med sin bror. Väldigt vackert och nästan som ett kärleksbrev. Så glad jag blev!

I övrigt har det inte blivit så många födelsedagspresenter eftersom jag fått Logic 9 tidigare i år. Mer om alla presentt och julklappar kommer nog när vi är nere i Malmö igen. Då kanske man också måste göra någon slags sammanfattning av det händelserika 2009.

Men först ska vi fira intåget mot 2010. Ha en trevlig kväll alla!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *