Min pappas besatthet

För något år sedan köpte min far en motorcykel. Inte bara en motorcykel, utan en Triumph. Han måste ha väldigt lätt att snöa in på saker, men det är lite allt han tänker på. Och allt han bär! Allt ska ha den där loggan på sig. Både tröja och jacka!

Nu under förmiddagen har jag och Ida fått lite ledigt från familjen. Min far ville nämligen till Center Syd, där det finns en Triumph-affär.

Igår kväll var jag, Ida och min syster på konsert på kvarterskrogen. Det var inte vilken konsert som helst utan det var Martins ”nya” band Viberaft som spelade. Det är ett ganska litet ställe som kanske inte lämpar sig jättebra för konserter. Förmodligen har det aldrig varit så mycket (ungt) folk där som det var igår. Verkligen knökat!

Som band är de väldigt bra! Faktiskt väldigt bra. Samspelade med mycket bra material. Kul också att de har två körtjejer i uppsättningen. Kul också att Idas bror Petter, som var i stan över dagen, tittade förbi. Alltid trevligt!

Senare idag ska vi ta en storhandling på CityGross, och sen blir det nog en stillsam kväll hemma. Kanske att man får någonstans för att se Sverige-matchen ikväll, men vi får se.

Tills vidare! Hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *