Mer om Gripen

Trots att jag flyttade från Gripen för ungefär fyra månader fortsätter just Gripen att vara intressant för besökarna till min blogg. Flera har tagit upp något för mig okänt, nämligen depositioner som Gripen vägrar lämna tillbaks.

Jag lämnade aldrig någon deposition på min lägenhet, och inte Ida heller för den delen. Nu när jag läser om folk som förlorat pengar blir jag ännu mer besviken än på standarden när jag bodde där.

Någon kommenterade i bloggen och skrev att vi skulle gå ihop och göra något åt Gripen. Jag vet inte om han/hon menade detta åt mig, eller någon av de andra som kommenterar. Tyvärr är det mest deras ovilja att laga och få saker gjorda som retat mig under min tid på Gripen. Men visst, jag vittnar gärna om min fuktskadade bänkskiva, om nu någon tror det skulle göra någon skillnad.

Ni som förlorat depositionen; hör gärna av er och berätta hur det går för er! Och lycka till! Allt sant om Gripen som publiceras på nätet är bra. Deras fina flashbaserade hemsida säger väldigt lite om hur det faktiskt är.

PS. För att se vad jag skrivit om Studenthuset Gripen kan du trycka på taggarna nedan, eller söka i sökrutan uppe till höger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.