Mer Idol

Synd att Reza åkte ur Idol, men hon var kanske ändå inte topp-2. Finalist kan man också kalla det. Calle överraskade idag, och han är nog min favorit från och med nu. Kanske man skulle se om man kunde få tag på biljetter till genrepet här i Malmö. Det kanske är på torsdag i och för sig, och då är jag inte tillbaks i Malmö förens på kvällen. Vi får se hur pris och tid stämmer överens med min kalender och plånbok.

Det ska bli väldigt spännande att se vilka som går vidare efter nästa, och såklart vilka som går till final. Jag tycker inte Tove är sådär jättebra, men det är jag nog ensammast i Sverige om att tycka. Så en av finalplatserna kommer förmodligen att gå till henne. Den andra vet man inte. Jag har hela tiden tippat Erik, men efter att ha hängt löst idag så kanske det finns en risk för att det inte blir så.

Idag kanske det blir mer Idol än bara reprisen från igår. De fyra som gick vidare från igår kommer nämligen till Entré. Förmodligen ska de sjunga lite och kanske signera den nya Idol-plattan. Det kommer nog vara sjukt mycket folk, men vi kanske knallar ner och kollar läget. Vi bor trots allt väldigt nära Entré.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *