Mentorträff x2

Nu har jag kommit hem från mentorsträff nummer två. Började dagen tillsammans med min ”praktik-klass”, eller vad man ska kalla den. Vi snackade lite om hur terminen kommer se ut, och de som hade fått en placering fick reda på var de skulle vara. Själv är jag mitt uppe i jakten efter en montessoriförskola. Eller, jag själv är inte så aktiv i letandet, men jag har slängt ut lite krokar till höger och vänster. Hoppas att jag får napp någonstans i närheten av Rosengård. Jag fick ju uppenbarligen inte byta partnerområde när jag ansökte om det i somras.

Mentorsmöte nummer två var en grupphandledning med Näktergalen. Där vet jag inte riktigt vad vi kom fram till. Alla verkade ungefär ha samma problem med sina träffar. Barnen vet inte riktigt vad de vill göra, och väldigt många barn har så många fritidsaktiviteter att det är svårt att hitta tid som passar. Detta går lite emot Näktergalen själva som säger att de barn som är med i projektet kanske inte har just så mycket aktiviteter efter skolan. I mitt fall är det väl bådas problem, eftersom jag är ledig när mitt barn har träning och vice versa.

Nu har jag precis tragglat mig igenom en 24 sidor lång text på engelska om något jag inte förstår mig på. Jag är verkligen helt slutkörd i både huvud och kropp och skulle verkligen behöva ta det lite lugnt. Vissa saker måste dock läsas, och det viktiga är kanske att man gett det ett försök!? Förmodligen kommer jag inte bidra så värst mycket vid träffen imorgon, men vad ska jag göra. Får se till att få tiden att gå ihop bättre till nästa träff. Jag hade faktiskt inte räknat med att dagen skulle bli såhär stressig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *