Mellandag

Idag har varit en riktig mellandag. Jag hämtade mig aldrig från min otroligt tidiga uppvakning imorse, och då blev inte ”jobbet” så himla kul heller. Hade allra helst gått till sängs och sovit bort dagen. Fast detta är väl ett ganska bra exempel på hur det är att jobba (för en kille som aldrig jobbat ens nära heltid i mer än två månader i sträck). Vissa dagar är tråkiga dagar. Man har dåliga dagar och vissa dagar är det inte särskilt roligt att jobba. Kanske finns det knep som får en att komma upp ur såna gropar? Visserligen borde barnen på förskolan i sig vara ett uppsving, men idag kändes det halvdant ändå. Trots alla barn!

Snart ska jag iväg på Montessoriföreläsning på Orkanen. Det känns lite jobbigt att behöva kasta sig iväg i princip direkt när man kommit hem. Särskilt en sånhär slitig dag när man gått upp innan klockan sex på morgonen. Men för två veckor sedan klarade jag av onsdagen bra, och hann till och med gå på Hästpojken som en avslutning av dagen. Något sådant blir det dock inte ikväll, får då vill jag nog bara sova.

Men! Det är i alla fall riktigt fint väder ute! Kylan gör sig lite påmind då och då, men solen skiner och all snö är nästan borta. Sånt gillar vi! Våren känns otroligt nära!

Så, tills nästa gång. Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.