Maskerad

Ikväll ska vi på maskerad och under förmiddagen har jag varit iväg och köpt lite förnödenheter. Jag vill inte avslöja vem jag ska vara ifall någon mot all förmodan skulle gå in här och läsa. Man vill ju vara en överaskning!

Temat är historiska personer, eller åtminstone någon känd som är död. Det är otroligt svårt att komma på någon bra, för de flesta kända (åtminstonde i nutid) ser ju faktiskt ut som vanliga människor. Och man vill på nått sätt att det ska vara lite uppenbart vem man är. Hela poängen med maskeraden försvinner lite om man hela tiden måste förklara sig. Nu har vi i alla fall valt två personer och vet hur vi ska göra det så tydligt det bara går. Vi får se om det syns!

I övrigt tycker jag det var lite synd att Nicklas åkte ur Idol. Fast när det stod mellan han och Eddie så tyckte jag det var rätt eftersom Eddie visat på det senaste att han har en väldigt bra bredd och röst. Detta dolde han bra under audition… Det finns dock andra som skulle kunna åkt ut förutom de två. Särskilt Erika har jag svårt för. Hon är en såndär typisk tjej som ”sjunger bra”. Inte orginellt på något vis och det enda hon klarar av är powerballader, vilket blir otroligt trist i längden. Nästa vecka kanske det är hennes tur… Vi hoppas på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *