Lugn och ro

Idag är det inga gitarrlektioner och inga kvällföreläsningar. Istället är jag bara hemma och är trött. Det tar verkligen på kroppen att ha tidiga morgonrutiner och att ha saker att göra precis hela dagarna. Utan rast dessutom. Men idag har i alla fall varit en bra dag på praktiken. Har fått bättre kontakt med flera barn nu, och börjar känna mig som en riktig (pojke)-fröken. Genom att känna detta känner jag också att jag redan nått upp till ett av mina VFT-mål som jag för övrigt skickade in för en liten stund sedan. Resten får jag börja beta av under de kommande veckorna. Det är trots allt hela fem veckors praktik kvar den här terminen.

Något annat jag gjort är att, för första gången sedan jag fick den, kolla in Reggio Emilia-hemtentan. Jag skrev till och med några halvtaffliga rader som jag förmodligen får skriva om när jag väl får gott om tid att börja på den. Det blir förhoppningsvis inga problem att få den klar, bara tiden räcker till. Som om man inte hade nog att göra ändå kommer den och tar ännu mer av tid som inte finns. Sova? Nä, det får man skjuta på. Man borde passa på att intervjua personalen på avdelningen när man ändå är på en Reggio-förskola. Vi får se vad det kan ge.

Nu är det dock dags att ta tillvara på denna lediga kväll. Jag är för trött för att göra nytta, men jag känner ändå att jag betat av några punkter på min ToDo-list.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.