Lugn kväll

Har hört runt lite om möjligheterna för en social kväll. Martin skulle till stuga i Småland, så det gick tyvärr inte. Det bästa alternativet var det Kim som bjöd på dock. Han bjöd in mig på hockeymatch. Alltså inte en sådan som man ser på TV, utan en riktig match i Malmö Arena. Tyvärr kostade det endel, och jag har nästan inga pengar alls. Någon annan gång, helt klart! Jag har ju inte varit på hockeymatch sen jag var liten, bodde i Arvika och hade en fritidsledare som kallades ”Pidde” (eller nått) och spelade i Arvikas A-Lag. Det var imponerande, då.

Nej, istället sitter jag här och pillar med en RnB-doftande låt som legat i någon vecka. Det blir ganska bra! Har i alla fall spelat sönder fingrarna för den innehåller (hör och häpna) både akustiska gitarrer och basgitarr. Höger pekfinger är helt borta ur matchen på grund av vattenblåsa, så nu blir det plektrumbas om jag måste lägga om.

I matväg har det varit en ganska dålig mat. Förutom den relativt sena frukosten har det inte blivit mycket ätbart. Sen jag och Ida flyttade ihop har jag inte lagat riktig mat till bara mig själv en endaste gång tror jag. Har inga planer på att börja idag heller, utan skjuter upp det tills imorgon. Det blir helt enkelt en 20 meter lång promenad ner till pizzerian på hörnet.

Kanske kanske att Dan ringer senare och ska ut. Men det får vi se.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *