Lång dag

Idag kommer bli en riktigt lång dag. Gick upp för ungefär 20 minuter sedan (40 minuter senare än igår) och snart är det dags att ta första bussen mot Rosengård. Där ska jag vara hela dagen och när jag är klar där bär det direkt av till Lund där jag ska hålla veckans gitarrlektioner. Jag känner mig ganska säkert inför dom, även fast jag planerat väldigt lite. Eller, planeringen ser väldigt liten ut om man jämför med förra veckans två A4. Men idag ska vi spela lite låtar, så det kommer ta längre tid.

Jag har alltså fullt upp tills jag kommer hem någon gång vid 18-19 ikväll. Skön dag! Imorgon får jag i alla fall sova ut eftersom föreläsningen inte börjar förens klockan. ett. Dessutom är det ingen montessorikurs imorgon vad jag förstått.

Idag är jag sådär skönt trött nu på morgonen. Det är lite mysigt på något vis. På nått sätt tänker jag lite på jul när jag är såhär trött. Inte säker på varför. Igår när jag vaknade var jag ganska pigg, men under hela dagen kände jag mig jävligt märklig bara. Lite småseg i skallen. Från jag vaknade tills jag gick till sängs.

Nä, nu är det dags för mig att packa ihop, borsta tänderna och sticka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *