Kreativ dag

Idag har jag haft en otroligt kreativ dag. Jag har gjort minst två grunder som blir låtar, och några små skisser som tål att tänkas på framöver. Varför inte passa på att eftersöka lite sångare när man ändå är i farten?

Är du tjej? Har du en bra R’n’B-röst (stark, stabil och kan variera, eller ”waila”, mina melodier), bor i Malmö och vill spela in lite låtar tillsammans med mig? Snälla hör av dig i så fall! Du kan använda formuläret under ”Kontakt” för att ta kontakt med mig så hör jag av mig. Tack på förhand!

Jepp, det var det. I alla fall… Två nya låtar som är i princip klara. Bara sång med en bra sångare kvar. Och sen lite pill som alltid. Man blir väl aldrig klar? Eller hur!

Till något helt annat. Sedan jag började använda den här bloggen istället för min tidigare ”dagbok” har jag så mycket idéer att skriva om. Jag vill inte uppdatera bloggen allt för ofta, så jag sparar endel på hög. Det är ju bra att ni inte vet vilka inlägg som är förberedda och vilka som är spontana.

Inatt blir andra, läskiga, natten utan Ida. Den här stora lägenheten blir verkligen läskig om kvällarna när man är själv. Tur att man inte skrämmer upp sig med läskiga Arkiv X-avsnitt innan man går och lägger sig. Well, imorgon kommer Ida tillbaks i alla fall. Ikväll är hon på onsdags-Nef, som hon längtat efter hela sommaren. Och jag sitter här. Men det är ju gött. Jag har haft min kreativa dag. Och imorgon fortsätter den förhoppningsvis tills Ida kommer klockan åtta.

Vi hörs imorgon allesammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.