Konsertkvällen

Gårdagen bjöd på, åtminstone en, riktigt bra konsert. Bleek körde över förbandet som var lite svårt att ta till sig i precis den lokalen. Jag har sett Bleek som trio en gång innan på Stallarna i Växjö. Den spelningen var dock ingenting emot vad som bjöds igår kväll. Riktigt mycket folk var det där dessutom! Kul! Fick tyvärr inte tillfället att snacka med Martin efteråt, men berömmet kanske nådde fram till honom via trummis-Andy ändå.

Dagen idag har bestått i Iron Maiden-dokumentären ”Flight 666”, som inspirerade mig något så otroligt. Jag skulle så gärna vilja se dem live någon gång. I sommar spelar de i Sverige, men min ekonomi kommer förmodligen förbjuda mig att åka dit. Hoppas jag har några år på mig innan de blir för gamla och lägger ner helt och hållet!

Efter Iron Maiden gick vi vidare till fotbolls-VM-krönikan från 1994. Många fina minnen blossade upp, trots att jag bara var nio år gammal då. Den skall ses många gånger om. Vilket lag! Vilka minnen!

Nu har jag slagit på Lars Winnerbäcks dokumentär ”Solen i ögonen”, och Ida är ute med Timo. Detta får bli vår förfest inför kvällens födelsedagsfest hos Idas kompis Charlotte.

Tack för nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *