Johan – en vinnare!

Ni kanske minns att jag var med i en tävling för ungefär en månad sedan som Eniro stod för. Man skulle tillverka en egen reklamskylt eller en ”banner” som folk fick rösta på. Priset jag först fick var en iPhone, och jag får väl passa på att tacka alla som röstade på mig!

Nu var det dock så att iPhonen var bara ett semifinalpris. Det var även 19 andra som fick samma pris. Förstapriset var att få spela in en reklamfilm som ska gå på både bio och Tv i slutet av november och början av december samt en privat biovisning för vinnaren och dess kompisar.

Ja, ni kanske har listat ut vartåt det här barkar?

Jag vann! Jag vann det stora priset och skall i nästa vecka spela in en reklamfilm. Inspelningen kommer antingen vara i Stockholm eller här i Malmö. Det är just nu lite oklart, men det kommer bli av!

Är det någon som är sugen på att hänga med på premiärvisningen? Jag vet inte exakt när den kommer vara, men i slutet av november någon gång räknar jag med. Förhoppningsvis vet jag mer imorgon.

Vill du hänga med? Skriv en kommentar på detta inlägg eller skicka ett mail så memorerar jag det och informerar så fort jag vet mer.

Åter igen; stort tack till alla som röstade samt juryn som gillade min annons!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *