Johan – en välklädd en

Idag fick jag den fina kommentaren av en kille (6 år) att jag hade fina och coola ytterkläder. Det kändes bra eftersom jag i princip blev kallad ful av en flicka igår. I övrigt har jag åkt pulka idag för första gången på hur många år som helst. Jag åkte mest tillsammans med en flick (4 år) som inte vågade åka i den stora farliga backen själv. Snön yrde och vi blev båda ganska blöta av turerna nerför backen. Det var i alla fall väldigt roligt! Nu har jag dock verkligen fått nog av vinter. Jag hade både kastat mig i snö, åkt pulka, pulsat i snön i skogen i Arvika och lekt med Timo & Immi i snön. Den vintrigaste vintern på länge. Förutom ett snöfall idag verkar det dock bli varmare väder. Och det betyder tö! Hurra! Förmodligen är det lite för optimistiskt att tänka att vintern är över och att våren är här redan, för snart tar nog vintern fart igen. Men man måste ju få drömma!

För övrigt hänger flickan jag åkte pulka med efter mig som en svans hela tiden. Det är lite gulligt, men man får se till att inte hon får all uppmärksamhet.

Annars har det varit en bra vecka på förskolan. Jag har lärt mig mycket och personligen tycker jag att jag gjort massa framsteg. Från att ha varit sjukt osäker innan jag kom dit känner jag nog att jag kan hantera barnen. En av de mest givande veckorna på lärarutbildningen hittills! Väldigt positivt!

Nu är det fredagkväll och arbetsveckan är slut. Jag känner mej väldigt sliten, och det ska bli skönt att runda av veckan med en os-hockeymatch, god mat, god dricka, godis och chips.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *