Jobba gratis

Jobba gratis är inget jag kan tänka mig att göra. Det fick jag nog med dom gångerna jag var med i Galaxen och hade något pyttelitet ansvarsområde på Arvikafestivalen. Ikväll har jag dock jobbat lite gratis för Rakel. Egentligen är inte det så värst gratis, så mycket som hon jobbar för mig (ja, gratis). Man kan se det som en löneutbetalning i studiotid kanske?

Hur som helst skulle hon och tre kompisar sjunga på någons bröllop. Som bröllopspresent skulle de även ge paret låten på skiva också, och det är där min roll kommer in som ni kanske förstår. Det var en ganska snabb inspelning. Först hela låten på piano, sen lite leadsång med Rakel, och slutligen två stämmor som vi dubbade. Inga konstigheter! Helst av allt hade jag lånat två mickar av Dan och spelat in dem alla tre tillsammans, men det gick inte att låna idag. Vissa måste plugga ibland.

Nu väntar jag mest på att Ida ska komma hem. Hon är iväg med ”sitt” barn och spelar badminton. Det hade varit skoj! Undrar om hon är hungrig när hon kommer? Hmmm… Bäst att vänta och se!

Hej så länge!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.