Jävla svin!

Då var dagens återförening till ända. Jag har käkat mat med Kalkyl på the Roof. Nalle anslöt efter en stund och vi pratade om allt viktigt här i världen. Det var riktigt trevligt. Särskilt trevligt att träffa Kalkyl lite ensam igen. Det var nog lite drygt ett år sedan vi hade lite ensamtid.

Efter the roof gick vi till Ritz där det inte bjöds på särskilt mycket. Det var dock väldigt roligt att se alla gamla vänner och bekanta igen även om det blev en kort visit.

Jag och Kalkyl tog en promenad hem eftersom taxin ville ha 45 minuter på sig att hämta upp oss. Vi pulsade över sågudden i djup snö och nere vid grusbacken skildes våra vägar åt. Mellan garagen utanför vårt radhus hade ett gäng dryga idiot-killar kört fast med sin 240, och när jag inte ville hjälpa dom att ta sig loss haglade hoten mot mig om både det ena och det andra. Jag gick i rask takt hem och bad mamma ringa polisen. De störde trots allt endel eftersom de pissade på garagen och skrek endel.

Nu är de dock borta igen, och hade de fortfarande varit kvar hade jag gjort det min mamma inte gjorde. Dvs. ringt polisen. Trevlig avslutning på en väldigt bra kväll? Nja, inte direkt. Men det märks att man är tillbaks i Arvika igen…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.