Japan

Idag har jag suttit och skrivit text och försökt fått färdigt två låtar som ska till Japan. Den ena är klar och det enda som saknas är sången som ska spelas in. Det är till ett killband, så för smidighets skull kommer jag att sjunga själv. Tusen miljoner körer kanske får det att låta stort och fett som ett helt pojkband. Jag är dessutom mycket nöjd med den här låten. Hoppas de kommer gilla den på förlaget också! Den andra är jag mer tveksam till. Det finns mycket i den som är hoockigt, men det är något som saknas. Under kommande veckan ska jag ta reda på vad det är.

Imorgon är det meningen att det ska komma hit en tjej och sjunga in två lite äldre låtar. Imorse fick jag dock sms om att det var förkylning på gång, men att hon skulle kurera så mycket hon kunde för att det skulle bli av. Jag har väntat så sjukt länge på att få till ett datum, så går det inte imorgon blir det nog några långa månaders väntan till. Att det ska vara så svårt att hitta folk som vill sjunga lite! Som alltid får jag slänga in en liten annons och be att om du är sugen är det bara att höra av sig!

Ikväll är det melodifestival! Lite oklart just nu var vi kommer spendera den, men det är i alla fall något att se fram emot.

Nu ska jag fortsätta jobba med musiken lite till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *