Inte som jag tänkte…

Igår hade jag och Ida tänkt att ha en riktigt trevlig kväll. Vi hann med att åka till IKEA där vi köpte massa roliga saker. Sen hade vi tänkt att möblera om lite hemma och sen gå ut och käka lite mat. Istället började jag må lite dåligt så vi skjöt på det lite.

Från det ena till det andra så spenderade jag hela min kväll och halva min natt i badrummet. Jag har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Skojar inte! Resten av tiden låg jag på en madrass i köket och försökte sova. Men det blev inte så många timmars sömn och nu ligger jag jag i soffan med 38 graders feber och tittar på Outsiders om unga mammor.

Jaja. Så kan det gå! Tur att det inte blev såhär under praktiken på något sätt. Ni vet – om man blir sjuk under praktiken kan man bli ”utkickad” från utbildningen. Sjyst va?

Hade för övrigt en trevlig dag på praktiken igår. Jag och en av mina handledare tog med några barn och gick till Kryddgårdsskolan för att vara med på ”Hela skolan sjunger”. Det var verkligen riktigt bra! Dit ska jag se till att gå fler gånger!

Återkommer senare med lite Andra chansen-inlägg. Ha det bra och tyck synd om mig så länge! Det ska jag…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.