Inspelning och inskick

Igår var Rakel här och gjorde några snabba pålägg på en låt som förlaget inte ville ha. Jag ville lägga upp den här så snabbt som möjligt, så det blev lite inspelat. Förhoppningsvis är den klar i början av nästa vecka. Hoppas att den blir väl mottagen!

Nu på förmiddagen har Clara varit här och fixat lite med en låt som legat sen i april. Inget som kommer göra offentligt än (för er) men vi har skickat den till melodifestivalen. Efter som det är en riktig mygelfestival är jag ganska säker på att vi inte kommer att komma med, tyvärr. Men Clara tyckte det var roligt att ha skickat in någon gång, så visst! Några egna låtar till Melodifestivalen blir det dock inte i år. Jag är som sagt ganska trött på allt jävla mygel. Det är ju ändå bara samma som är med varje år, och har man inte Carola som sjunger på demon är man utdömd i förhand. Kanske att jag försöker igen nästa år bara för att.

Annars är det inte så mycket idag. Ida är i skolan och jag bör väl egentligen läsa en massa kurslitteratur. Detta skjuter jag dock på lite… Antar att jag kommer få möjlighet att läsa i helgen eftersom Ida måste plugga inför tentan hon har om en vecka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *