Inlämnat

Nu är båda mina arbeten inlämnade. Jag hatar känslan då man tycker att man inte är klar så till en grad att man tillslut måste ge upp och lämna in. Idag har jag minsann inte skrivit många rader, utan det jag lämnat in idag är i princip samma som jag tydligen skrev klart igår. Lustigt det där, att man aldrig blir nöjd. Samtidigt vill man inte slita ut sig totalt för att bli nöjd. Det är ju trots allt en kurs man inte bryr sig ett dugg om, så man skriver knappast för sin egen skull.

Imorgon tror jag att det är utvärdering för kursen. Jag vet inte hur frispråkig jag kommer vara. Att argumentera på det sättet är inte min grej. Jag kan tycka att den här kursen sugit hur mycket som helst. På frågan om varför kan jag svara att den inte gett mig någonting, men på alla möjliga följdfrågor vet jag inte vad jag ska svara. Det finns inga ord helt enkelt. Jag tycker bara kort och gott att den här kursen slösat bort min värdefulla tid.

Förhoppningsvis är det i alla fall över nu, och jag kan gladeligen gå vidare till nästa kurs. Kanske är den bättre, kanske inte. Bara ett år kvar av utbildningen i alla fall. Det ska man väl se till att klara sig igenom när man ändå kommit såhär långt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.