Inatt

Det var lite problematiskt att sova inatt. Slutligen blev lösningen att jag fick sova i gästrummet och Ida fick sova på golvet bredvid Timos säng. Tydligen blev det inte mycket sömn för varken Ida eller Timo. Han var ovan att ha kragen på sig helt klart, men någon obekväm timma fick dom i alla fall. Själv sov jag mycket bra i gästrummet, utan något som störde.

Idag är Timo mycket piggare. Han lekte till och med en stund med sina leksaker imorse. Och den nya kastratmaten han fick från veterinären verkade god! Han sitter ner och kissar igen (istället för att lyfta på benet) och det gör tydligen väldigt ont att bajsa. Inte så konstigt kanske. Intresseklubben antecknar eller?

Enligt veterinären kommer stygnen och såren att börja klia typ imorgon. Ön så länge låter han stygnen vara, men förmodligen får vi bli hårdare med kragen om någon dag.

Vissa inägg i den här bloggen kanske ite passar riktigt alla läsare. Men om det jag skriver kan hjälpa någon som funderar på att kastrering sin hund är jag glad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.