Idolfinal!

Så, nu har även jag och Ida sett årets idolfinal. Inte helt oväntat var det Erik som vann. Det har nästan varit givet för länge, och jag hoppades förgäves att Calle skulle vinna. Fram tills framförandet av vinnarlåten. Den passade varken Erik eller Calle, men Erik gjorde den mycket bättre än vad Calle gjorde.

Den första skivan som kommer släppas av vinnaren kommer innehålla det bästa från dennes idol-säsong. So far, so good. Att sen vinnarlåten kommer stå ut lite från de andra av Eriks låtar från säsongen gör ganska lite. Jag hoppas ändå den utlovade uppföljande skivan kommer vara med i stil med vad man vill att Erik ska sjunga. Lite rockigare musik helt enkelt. Fritt från RnB-liknande ballader.

Annars får man helt enkelt se fram emot att Calles skiva kommer. För det måste den väl ändå göra? Det har gått ganska bra för alla andra tvåor (förutom Alice förra året då som man inte hört ett dugg om) så det kanske är Calle som kommer hålla i längden. Förhoppningsvis är det så!

I övrigt känner jag mig ganska trött och sliten, så kvällen blir nog lugn. Det blir så när man varit ute några timmar i kylan; väl inne i värmen tar kroppen en lång paus för att värma upp sig och återgå till det normala. Allt för nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.