Idol på Entré

Ja, vi kilade ner till Entré en sväng trots allt. Vi var inte så engagerade så vi gick en kvart innan det började och fick stå i princip bakom scenen där varken sikten eller ljudet var särskilt bra. Man fick dock en uppfattning om hur det lät, och det var inga nyheter direkt.

Calle, Erik och Mariette gjorde riktigt bra ifrån sig. Tove gjorde sin grej, och det blev tydligare än på TV att hon inte riktigt är i samma klass som de övriga deltagarna.

Jag tänkte inte kommentera deras framträdanden mer än så. Däremot var det väldigt roligt att se vilken åldersgrupp som lockas till ett event som detta. Jag och Ida var visserligen inte äldst på plats, men det som skilde oss från alla andra ”gamla” var att vi inte hade våra barn med oss (vi har ju inga barn). De flesta satt på någons axlar och skrek, vinkade och förde oväsen. Faktum var att publikskriken var mycket värre i ljudvolym än det musiska.

Well, det blir nog inget genrep på torsdag hur som helst. Det är inte så spännande. Idol får som vanligt vänta tills på lördag då vi kan se reprisen på tv4-play till frukosten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *