Hundskit

Jag tror inte det finns någon mer i vårt hus som har en hund. Men uppenbarligen känner någon av våra grannar någon med hund, som kommer förbi då och då. Jag har aldrig sett den, men jag har absolut sett dess skit. Stora högar ligger ute på gräsmattan. Så stora att det knappast kan vara från vår lille Timo. Och är det nått som retar mig så in i helvete är det personer som inte plockar upp skiten efter sin hund. Jag gör så gott jag kan med att plocka upp skiten, men det är inte riktigt mitt jobb. Det är inte jag som ska plocka upp någon annan hunds skit.

Hundar gillar att äta skit, det är väl inget man behöver hymla om. När det ligger skit ute på vår gräsmatta finns det inget som är så intressant för vår lille Timo som att stå där och käka… Han glömmer göra det han ska, vilket resulterar i att han helt enkelt väntar med att uträtta sina egna behov tills han kommer upp i lägenheten igen. Otroligt störande, och typ ett steg tillbaks i rumsrenträningen! Som jag skrev innan försöker jag plocka upp, men ibland missar man någon liten smaskig bit.

Nere på gräsmattan är det egentligen inte så störande. Naturen har ju sin gång, och efter någon dag är skiten borta på ett väldigt naturligt sätt. Men tittar man hur det ser ut på trottoaren utanför vår port blir man ännu mer ilsken. Varför kan inte folk bara plocka upp när deras hundar skiter på asfalten? Man kan åtminstone putta undan det så det hamnar i en buske eller liknande.

Bonus:
Sydsvenskan.seJacobs skolväg kantas av bajs (länk öppnas i nytt fönster)

Kolla in bildspelet! Hemskt hur det kan se ut på den annars så mysiga möllan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *